POSTEĽ SOLOMO

Predstavujeme vám Posteľ SOLOMO – vašu novú oázu pokoja a pohody, ktorá vám každý večer sľubuje odpočinok v štýle, o akom sa vám ani nesnívalo. Táto moderná drevená posteľ s láskyplne čalúneným čelom je majstrovským dielom, ktoré spája funkčnosť s eleganciou a pohodlím. Nechajte sa rozmaznávať komfortom a kvalitou, ktorú vám ponúka, a prebúdzajte sa každé ráno s úsmevom, pripravení čeliť výzvam nového dňa.


VYBRANÉ MATERIÁLY

Prečo by mala byť Posteľ SOLOMO srdcom vašej spálne? Pretože každý detail bol navrhnutý s ohľadom na to, aby vaše spánkové zážitky prekonali očakávania. Od pevných nôh z masívneho dreva v teplom dekore orecha, ktoré dodávajú posteli stabilitu a charakter, po príjemnú béžovú poťahovú látku, ktorá sa snúbi s moderným minimalistickým dizajnom vášho interiéru.


ZDRAVÝ SPÁNOK

Vieme, že kvalita spánku je základom pre vašu dennú pohodu a produktivitu. Preto je posteľ dodávaná s pevným roštom, ktorý je pripravený na kvalitný matrac z našej ponuky, prispôsobený pre rozmer 160x200 cm (matrac nie je súčasťou). Či už hľadáte priestor na rozvalenie sa osamote, alebo zdieľanie intímnych chvíľ s partnerom, táto posteľ je ideálnou voľbou.


TECHNICKÉ PARAMETRE

Rozmery:
šírka: 166 cm
hĺbka: 209 cm
výška: 106 cm

Plocha na spanie: 160x200 cm

Hmotnosť:
64 kg


MONTÁŽ

Tovar je dodávaný v rozloženom stave v kartónovom obale. Jednoduchá montáž je možná vďaka priloženému montážnemu návodu.

Parametre
FARBA BéžováHnedá
DEKOR Orech
ŠTÝL Art Deco, Moderný
ŠÍRKA 166 cm
HĹBKA 209 cm
VÝŠKA 106 cm
HMOTNOSŤ 64 kg
MATERIÁL Látka, Masívne drevo
ÚLOŽNÝ PRIESTOR Nie
ROZMER LÔŽKA 160 x 200 cm
FARBA BéžováHnedá
DEKOR Orech
ŠTÝL Art Deco, Moderný
ŠÍRKA 166 cm
HĹBKA 209 cm
VÝŠKA 106 cm
HMOTNOSŤ 64 kg
MATERIÁL Látka, Masívne drevo
ÚLOŽNÝ PRIESTOR Nie
ROZMER LÔŽKA 160 x 200 cm

Nábytok

Záhrada

Dizajnový nábytok

Osvetlenie

Obývacia izba

SEDACIE SÚPRAVY

Kuchyňa

Predsien

Kúpeľňa

Detská izba

Spálňa

Pracovňa

Veľký výpredaj nábytku

Skladovky

Náš blog a akcie

Tyto stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto stránek s tím souhlasíte. Další informaceSouhlasímNastavení