POSTEĽ MIDEÁ

Transformujte izbu vášho dospievajúceho do priestoru, ktorý stelesňuje pohodlie a šarm, s posteľou MIDEA. Táto starostlivo vybraná posteľ ponúka dokonalú harmóniu medzi elegantným vzhľadom a modernou funkcionalitou, ktorá uspokojí aj tie najnáročnejšie. Stane sa základným kameňom na vytvorenie ideálneho študijného a relaxačného prostredia pre vášho teenagera.


MATERIÁL

S robustnou konštrukciou z masívneho dreva a MDF, potiahnutou sviežou bielou farbou alebo v dekore dub, poskytuje pevný základ pre každodenné využitie. Jej jemné zdobenie dodáva izbe osobitý charakter, zatiaľ čo čisté línie a minimalistický dizajn sa ľahko začlenia do akéhokoľvek dekoratívneho štýlu. S latkovým roštom navrhnutým pre optimálnu podporu a možnosťou dokúpiť matrac z našej ponuky, je posteľ synonymom pre kvalitný odpočinok.


ÚLOŽNÝ PRIESTOR NA DOSAH

Nemusíte sa obávať o úložný priestor - s možnosťou dokúpenia zásuvných kontajnerov môže posteľ MIDEA ponúknuť dostatok miesta pre periny, knihy aj ďalšie nevyhnutnosti, a to všetko udržané v dokonalom poriadku a ľahko dostupné.


FAREBNÉ VARIANTY

Biela posteľ je univerzálnou voľbou, ktorá prináša do spálne pocit sviežosti a čistoty. Je ideálny pre tých, ktorí preferujú minimalistický alebo škandinávsky štýl. Biela farba taktiež vynikne v kontraste s tmavšími farbami stien alebo podlahy a môže opticky zväčšiť priestor.

Posteľ s dekórom dreva duba pridáva interiéru teplý a prírodný nádych. Dubová farba je charakteristická svojou zemitou teplou paletou, ktorá môže vytvoriť útulnú a pohodlnú atmosféru. Tento odtieň sa dobre kombinuje s rôznymi textíliami a doplnkami a je vhodný pre tých, ktorí dávajú prednosť tradičným alebo rustikálnym prvkom vo svojom bývaní.

  • biela
  • dub

Výber farby si zvolíte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný.


TECHNICKÉ PARAMETRE

Rozmery:
šírka: 98,8 cm
hĺbka: 209,4 cm
výška: 92,2 cm

výška po rošt: 31,5 cm

rozmer lôžka: 90 x 200 cm

Hmotnosť:
30 kg


MONTÁŽ

Tovar je dodávaný v rozloženom stave v kartónovom obale. Jednoduchá montáž je možná vďaka priloženému montážnemu návodu.

Parametre
FARBA BielaHnedá
DEKOR Dub
ŠTÝL Moderný, Junior
ŠÍRKA 98,8 cm
HĹBKA 209,5 cm
VÝŠKA 92 cm
HMOTNOSŤ 30 kg
MATERIÁL MDF doska, Masívne drevo
ÚLOŽNÝ PRIESTOR Nie
VYSOKÝ LESK Nie
ROZMER LÔŽKA 90 x 200 cm
VÝŠKA LOŽNEJ PLOCHY OD ZEME 31,5 cm
FARBA BielaHnedá
DEKOR Dub
ŠTÝL Moderný, Junior
ŠÍRKA 98,8 cm
HĹBKA 209,5 cm
VÝŠKA 92 cm
HMOTNOSŤ 30 kg
MATERIÁL MDF doska, Masívne drevo
ÚLOŽNÝ PRIESTOR Nie
VYSOKÝ LESK Nie
ROZMER LÔŽKA 90 x 200 cm
VÝŠKA LOŽNEJ PLOCHY OD ZEME 31,5 cm

Nábytok

Záhrada

Dizajnový nábytok

Osvetlenie

Obývacia izba

SEDACIE SÚPRAVY

Kuchyňa

Predsien

Kúpeľňa

Detská izba

Spálňa

Pracovňa

Veľký výpredaj nábytku

Skladovky

Náš blog a akcie

Tyto stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto stránek s tím souhlasíte. Další informaceSouhlasímNastavení